Juhlapalvelut

Juhlatilat

Tuorlan Majatalon ravintolatilat on kunnostettu 1820-luvulla rakennettuun tunnelmalliseen entiseen kartanon tilanhoitajan asuntoon. Ravintolan salissa on tilaa 40 hengelle. Kun kaikki Majatalon tilat otetaan käyttöön, mahtuu kolmeen huoneeseen juhlimaan yhteensä noin 70 henkeä.

Tuorlan Majatalossa on A-oikeudet, joten omien juomien tuominen juhliin ei ole mahdollista. Tilaan ei myöskään ole mahdollista tuoda omaa pitopalvelua tai valmistaa itse ruokia.

 

Juhlaruokailut

Annamme mielellämme tarjouksen juhlistanne ruokailuvaihtoehtoineen. 

Yhä useammin juhlaan toivotaan kevyempää vaihtoehtoa. Raikas salaattipöytä tuoreen patongin kera tai höyryävä lohikeitto ja saaristolaisleipä sopivat mainiosti tarjoiluksi esimerkiksi syntymäpäiville.

Täytekakkukahvit kruunaavat juhlahetken. Suosituin kakkumme on kotimaisin vadelmin koristeltu raikas kermakakku. Kakkumme valmistetaan aina laktoosittomina.

Pitopöytien minimihenkilömäärä on 25 henkilöä. Lapset alle 12-v. puoleen hintaan. Alle 4-v. veloituksetta. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Syömään juhlan kunniaksi!

Haluatteko juhlistaa merkkipäiväänne nauttimalla perheenne/seurueenne kanssa suositun viikonloppulounaamme? Tämä on mahdollista, ja ruokailun oheen voitte tilata etukäteen alkumaljan ja jälkiruuaksi täytekakkukahvit.

 

Ohjelmapalvelut

Tuorlan kauniit, merelliset maisemat houkuttelevat ulkoilemaan ja viettämään aikaa luonnossa.
Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa suunnittelemme
kokoukseenne oheisohjelmaa tai kokonaisen tyky- tai virkistyspäivän.
Tarjolla on ulkoilu- ja luontoaktiviteetteja sekä rauhoittavia, sisätiloissa
toteutettavia ohjelmavaihtoehtoja.

Historiallinen opastus

Vendla-rouvan kierroksella pääset tutustumaan Tuorlan vanhan kartanon historiaan. Tai haluatko mieluummin kuulla Heta-piian tarinoita kyökin puolelta? Myyntipalvelumme kertoo tarjolla olevista opastuksista.

Geokätköily tutuksi

Geokätköily on nykyaikaista aarteen etsintää GPS-teknologiaa hyödyntäen. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua tähän uuteen trendiharrastukseen kokouspäivän ohessa ja viettää samalla hetki raikkaassa ulkoilmassa unohtaen arjen kiireet ja stressi.

Reippailu luonnossa

Noin tunnin - puolentoista kestoinen ohjattu liikuntatuokio katkaisee tehokkaasti kokouspäivän. Opastetut retket suuntautuvat lähimaastoon ja soveltuvat kaikenikäisille. Retken aikana tutustutaan muun muassa Tuorlan alueen monivaiheiseen historiaan sekä alueen luonnon monimuotoisuuteen.

Tähtitieteen tutkimus ja planetaario

Mielenkiintoinen retkikohde on aivan Majatalon vieressä, Laukkavuoren maisemissa. Turun yliopiston Tuorlan planetaariossa tutustut maailmankaikkeuden ihmeisiin näyttävien, kupuun heijastettavien elokuvien avulla. Retken mielenkiintoa lisää tähtitieteen tutkimuksen esittely asiantuntevan tähtitieteilijän opastuksella.