Ravintola & kahvila

Arki- ja viikonloppulounas

Tuorlan Majatalossa katetaan monipuolinen noutopöytälounas arkisin klo 11-14.30 ja viikonloppuisin klo 12 - 15. Ryhmille ruokailut onnistuvat sopimuksesta myös muina aikoina.

Äitienpäivänä, pääsiäisenä, isänpäivänä ja joulun alla sunnuntain lounaspöytämme ovat teemaan sopivia ja sisällöltään runsaampia. Menut ja kattaustiedot julkaistaan ennen ajankohtia.

Katso lounaslista

Kahvila

Majatalon kahvilassa voit virkistäytyä kuuman kupposen ja vastaleivottujen suolaisten tai makeiden leivonnaisten äärellä. Voit myös napata take away -kahvin ja leivonnaiset matkaasi mukaan. Kahvilan tiloja vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin.

Juhlat kotona

Kakkumaakarimme toteuttavat tilauksesta myös ihanat täyte- ja voileipäkakut sekä makeat ja suolaiset piirakat juhliinne.

Kokoustarjoilut

Tuorlan Majatalon ravintolan tilat soveltuvat hyvin kokous- ja ryhmäruokailuihin. Asiakaspaikkoja on yhteensä 60. Järjestämme ateriat ryhmänne toiveiden mukaan. Valmistamme maukkaat tarjottavat omassa keittiössämme laadukkaista kotimaisista raaka-aineista.  Kokouskahvitukset tuodaan kokoustilaan,  ruokailut tapahtuvat ravintolasalissa.

Ryhmäruokailut

Otamme mielellämme vastaan myös ryhmiä. Päiväsaikaan on tarjolla lounasbuffet ja ruokailut voidaan järjestää sopimuksesta myös iltaisin, jolloin keittiömme valmistaa toivomuksenne mukaan joko kevyen iltapalan, juhlavan illallisen tai vaikkapa iltateen pienen purtavan kera.

Lähetä kysely