Kokouspalvelut

Kokoustilat

Tuorlan Majatalon ravintolan yhteydessä on kaksi neuvottelutilaa, joita vuokraamme kokouksiin ja yksityistilaisuuksiin. Isompaan kokoustilaan mahtuu hyvin 12 henkilöä ja pienempään 8 henkilöä.

Isompia kokouksia varten on käytettävissä yhteistyökumppanimme ammattiopisto Livian kokoustilat Tuorlan alueella: ammattiopiston auditorioon mahtuu 100 henkilöä ja tilan tekninen varustus on ajanmukainen.

Kokous- ja ryhmäruokailut

Tuorlan Majatalon ravintolan tilat soveltuvat hyvin kokous- ja ryhmäruokailuihin. Asiakaspaikkoja on yhteensä 60. Järjestämme ateriat ryhmänne toiveiden mukaan ja valmistamme maukkaat tarjottavat omassa keittiössämme laadukkaista kotimaisista raaka-aineista perinteitä vaalien.

Kokouskahvitukset hoituvat kokoustiloissa ja ruokailut ravintolasalissa. Lounaan lisäksi kokouksiin on tilattavissa iltaruokailuja tai kevyttä iltapalaa.

Lähetä tiedustelu

Kokous- ja ryhmämajoitukset

Tuorlan Majatalo tarjoaa kokous- ja ryhmämajoituksen noin 50 henkilölle ympäri vuoden ja kesäaikaan noin 100 henkilölle. Pääosa Tuorlan Majatalon majoitushuoneista on entisiä opiskelija-asuntoja. Tarvitessasi kokousmajoitusta, kysy lisää vaihtoehdoista myyntipalvelustamme, puh. 0503039803.
Voit myös tutustua majoitusvaihtoehtoihimme ja -hintoihimme täällä.

 

Ohjelmapalvelut

Tuorlan kauniit, merelliset maisemat houkuttelevat ulkoilemaan ja viettämään aikaa luonnossa.
Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa suunnittelemme
kokoukseenne oheisohjelmaa tai kokonaisen tyky- tai virkistyspäivän.
Tarjolla on ulkoilu- ja luontoaktiviteetteja sekä rauhoittavia, sisätiloissa
toteutettavia ohjelmavaihtoehtoja.

Historiallinen opastus

Vendla-rouvan kierroksella pääset tutustumaan Tuorlan vanhan kartanon historiaan. Tai haluatko mieluummin kuulla Heta-piian tarinoita kyökin puolelta? Myyntipalvelumme kertoo tarjolla olevista opastuksista.

Viestintä- ja aktivointivalmennukset

Yhteistyökumppanimme Kuntotimpurit tarjoaa kokouspäivän lomaan valmennusta viestinnästä, aktivoinnista, kasvusta ja tavoitteellisuudesta. Paremman työelämän puolesta!
Lue lisää esitteestä >>

Reippailua tai geokätköilyä luonnossa

Noin tunnin - puolentoista kestoinen ohjattu liikuntatuokio katkaisee tehokkaasti kokouspäivän. Tuorlan historiallinen kartanoalue ja monipuolinen luonto tarjoavat mahdollisuuden niin kaikenikäisille soveltuvalle opastetulle retkelle lähimaastoon kuin nykyaikaiseen aarteenetsintään, geokätköilyyn.

Tähtitieteen tutkimus ja planetaario

Mielenkiintoinen retkikohde on aivan Majatalon vieressä, Laukkavuoren maisemissa. Turun yliopiston Tuorlan planetaariossa tutustut maailmankaikkeuden ihmeisiin näyttävien, kupuun heijastettavien elokuvien avulla. Retken mielenkiintoa lisää tähtitieteen tutkimuksen esittely asiantuntevan tähtitieteilijän opastuksella.

 

 

 

Pyydä tarjous kokouksellesi

 
1 Start 2 Complete