Puoti

Tuotteita

Olemme puhuneet lähi- ja luomuruoan ja suomalaisen käsityön puolesta jo vuodesta 1999. Vuosi vuodelta kehittyvä tarjonta sekä asiakkaiden kasvava innostus lähituotteita kohtaan saa meidät iloisiksi. Suosimme suomalaisia tuotteita, mutta valikoimiimme on hyväksytty myös muutamia muualla valmistettuja tuotteita.

Anna-Mari Westin kortit ja kirjat

Anna-Mari West Photographyn kuvat ovat hempeitä ja kauniita. Meiltä löydät niin postikortit, aforismikirjat kuin magneettikirjanmerkitkin. Kiva lahjaidea vaikka äitienpäiväksi!

Paperisilppurin kortit

Paperisilppuri tuottaa Railin Runokortit ja Torpan Tarinat -kortit, jotka raottavat kuvia luonnonrytmiseen maaseudun elämään ja muistoihin. Korteissa on tunnelmallisia kuvia ja tekstejä sekä koskettavia runoja.

Kirjat

Puodissa on myytävänä useita eri kirjoja. Esimerkiksi Kalervo Mäkisen "Aateliskartanosta ammatilliseksi oppilaitokseksi - 120 vuotta Tuorlan taivalta" kertoo Tuorlan historiasta. Esko Valtaojan "Kaiken käsikirjaa" saa Puodista signeerattuna, maaliskuussa vielä tarjoushintaan.

Gepetto

Gepetton postikortit ja tyynyliinat ovat kotimaisia, perheyrityksen tuotteita. Yritys pyrkii materiaalivalinnoissa kestäviin ratkaisuihin niin laadullisesti kuin ympäristön kannalta. Kortit on painettu kierrätyspaperille.

Ilon Pisaroita, Paimio

Ilon Pisaroita on nimensä mukaisesti käsillä tekemisestä syntyvää iloa ja kauniista asioista nauttivan tekijän iloa tuovia tuotteita arkeen. Puodistamme löydät persoonallisia kortteja eri tarkoituksiin.