Puoti

Tuotteita

Olemme puhuneet lähi- ja luomuruoan ja suomalaisen käsityön puolesta jo vuodesta 1999. Vuosi vuodelta kehittyvä tarjonta sekä asiakkaiden kasvava innostus lähituotteita kohtaan saa meidät iloisiksi. Suosimme suomalaisia tuotteita, mutta valikoimiimme on hyväksytty myös muutamia muualla valmistettuja tuotteita.

Vilippus tiskirätit

Hauskat, arkeen iloa tuovat Vilippus-tiskirätit ovat kiva tuliainen tai piristys omaan keittiöön! Valitse sympaattinen varis-, tai sydänaiheinen tai suomalaisia retrotuotteita esittelevä keittiön piristäjä.

Vilippus-lahjatavarat

Vilippuksen tuotteet ovat lämminhenkisiä ja hauskoja. Tyynyliinat ja tiskirätit värikkäillä kuvilla sekä erilaisilla teksteillä soveltuvat mökkituliaisiksi tai lahjoiksi.

Kuitukuun kuituliinat, Parkano

Ekologinen, selluloosakuituinen kuituliina kestää käyttöä ja sen voi pestä koneessa 60 asteessa yhä uudelleen. Kuvien painamiseen on käytetty luontoystävällisiä värejä, joten kuituliinan voi hävittää lopuksi kompostissa. Kaikki kuituliinat suunnitellaan ja painetaan Suomessa. Kuitukuun kuituliinat tuovat iloa arkeen ja ovat kiva tervehdys vaikka ystävälle.

Osmia - Saippuamestarin paja, Helsinki

Osmian pienellä saippuatehtaalla Helsingin Kalasatamassa valmistetaan löylytuoksuja, shampoita, käsintehtyjä saippuoita sekä luonnonmukaiseen ihonhoitoon ja kylpykulttuuriin liittyviä tuotteita. Osmia suunnittelee ja valmistaa kaikki tuotteensa Suomessa. Näihin laadukkaisiin, suomalaiselta luonnolta tuoksuviin tuotteisiin kannattaa tutustua. 

Korpiahon Hunaja

Korpiahon hunajaisten tuotteiden valikoimaan kuuluvat muun muassa maustetut hunajat, kylpy- ja saunatuotteet, ihovoiteet sekä erilaiset lahjapakkaukset. Korpiahon Hunaja Oy on nilsiäläinen perheyritys. Juoksevaa hunajaa saatavilla hauskassa nallepakkauksessa.

Piimäsaippua, Saksa

Piimäsaippua on saksalainen, korkealaatuinen tuote, joka on päässyt valikoimiimme asiakkaiden pyynnöstä. Saippua hoitaa kuivaa ja atooppista ihoa. Piimäsaippua on kasviöljypohjainen, riittoisa ja vaahtoava.