Puoti

Tuotteita

Olemme puhuneet lähi- ja luomuruoan ja suomalaisen käsityön puolesta jo vuodesta 1999. Vuosi vuodelta kehittyvä tarjonta sekä asiakkaiden kasvava innostus lähituotteita kohtaan saa meidät iloisiksi. Suosimme suomalaisia tuotteita, mutta valikoimiimme on hyväksytty myös muutamia muualla valmistettuja tuotteita.

Vilippus-lahjatavarat

Vilippuksen tuotteet ovat lämminhenkisiä ja hauskoja. Tyynyliinat ja tiskirätit värikkäillä kuvilla sekä erilaisilla teksteillä soveltuvat mökkituliaisiksi tai lahjoiksi.

Anna-Mari Westin kortit ja kirjat

Anna-Mari West Photographyn kuvat ovat hempeitä ja kauniita. Meiltä löydät niin postikortit, aforismikirjat kuin magneettikirjanmerkitkin. Kiva lahjaidea vaikka äitienpäiväksi!

Ibis keramiikka

Soivat lintukorut ovat kauniita käsitöitä ja sopivat hyvin lahjaksi. Korut ovat Raimo Heldanin käsialaa.

Bukowskin pehmolelut

Ihanan pehmeät nallet ja muut pehmolelut kertovat jokainen omaa tarinaansa. Bukowski Design Ab on ruotsalainen perheyritys.

Ateljé Hannetar

Käsin huovutettuja yksilöllisiä koristeita, nyt uutuutena hauskat eläinaiheiset huovutetut lyijykynät. Huopatuotteet tuovat väriä ja iloa niin koteihin kuin julkisiin tiloihinkin.

Riiminka

Riiminka on kotimainen vaate- ja tekstiilimerkki Jyväskylästä. Tuotteet valmistetaan luonnonmateriaaleista. Puodissa on saatavilla muun muassa kännykkäpusseja ja pieniä kukkaroita.

Gepetto

Gepetton postikortit ja tyynyliinat ovat kotimaisia, perheyrityksen tuotteita. Yritys pyrkii materiaalivalinnoissa kestäviin ratkaisuihin niin laadullisesti kuin ympäristön kannalta. Kortit on painettu kierrätyspaperille.

Iloiset parkkikiekot

Parkkikiekkoja.fi tuo iloa parkkiin. Kuvalliset parkkikiekot ovat ekologisia ja pahvista valmistettuja. Tuotteet ovat saaneet sekä Avainlippu-diplomin että Joutsenmerkin. Kiekko on kätevä lähettää myös ystävälle kirjeenä!

Kikoi-tuotteet, kahvi ja käsityöt

Ostamalla Kikoi Tradingin tuotteita olet tukemassa köyhiä perheitä Keniassa, Tansaniassa ja Madagaskarilla. Tuotteet ostetaan suoraan paikallisilta käsityöläisiltä ja tuetaan näin heidän yrittäjyyttään. Kikoi Delikatessen -kahvi on syntynyt rakkaudesta maailman laadukkaimpiin makuihin, herkkujen tuoreuteen ja reiluun kauppaan. Saatavilla on myös Kenana Knitters -pehmoleluja ja muita käsitöitä.

Desico

Rakenna tunnelmia Desicon korkealaatuisilla kynttilöillä. Desicon kynttilöissä käytettävät värit ovat elintarvikevärejä ja siksi täysin myrkyttömiä. Jokainen väri sekoitetaan Desicossa käsityönä perusväreistä. Näin värit pysyvät kirkkaina ja niiden valikoima laajana. Tuoksukynttilöissä käytettävät aineet ovat niin ikään myrkyttömiä, eivätkä näin ollen ole allergisoivia.

Tmi Mervi Pitkänen

Suomessa valmistetut, kiristämättömät, pehmeät ja lämpimät unisukat ovat 100-prosenttisesti hienointa merinovillaa. Ne sopivat muun muassa levottomille jaloille sekä suonenvetoja torjumaan.