Puoti

Tuotteita

Olemme puhuneet lähi- ja luomuruoan ja suomalaisen käsityön puolesta jo vuodesta 1999. Vuosi vuodelta kehittyvä tarjonta sekä asiakkaiden kasvava innostus lähituotteita kohtaan saa meidät iloisiksi. Suosimme suomalaisia tuotteita, mutta valikoimiimme on hyväksytty myös muutamia muualla valmistettuja tuotteita.

Rousal Örö Pale Ale

Rousal Brygghus on pieni käsityöläispanimo Rosalan saarella Hiittisissä Kemiönsaaren kunnassa. Rousal Örö pale ale on amerikkalaistyylinen pintahiivaolut. Myydään 0,33 litran pulloissa, alkoholipitoisuus 4,6%.

Rousal Brown Ale

Rousal Brygghus on pieni käsityöläispanimo Rosalan saarella Hiittisissä Kemiönsaaren kunnassa. Rousal brown ale on pintahiivaolut, johon on lisätty kotitekoista nougat'ta. Myydään 0,33 litran pulloissa, alkoholipitoisuus 4,5%. Sisältää laktoosia.

Tuorlan Tumma

Kuninkaantien Panimo toimii Tuorlan observatorion sydämessä ja tuottaa tähtien inspiroimaa erinomaista olutta. Tuorlan tumma lager on tyyliltään baijerilainen perinteinen tumma pohjahiivaolut. Myydään 0,33 litran pulloissa, alkoholipitoisuus 4,7%. Samantyylistä olutta nautittiin jo 1400 -luvulla Kuusiston Piispanlinnan pidoissa.

Tuorlan Tähti

Kuninkaantien Panimo toimii Tuorlan observatorion sydämessä ja tuottaa tähtien inspiroimaa erinomaista olutta. Tuorlan tähti pils on tyyliltään tsekkiläinen, suodattamaton pohjahiivaolut. Myydään 0,33 litran pulloissa, alkoholipitoisuus 4,5%.