Puoti

Tuotteita

Olemme puhuneet lähi- ja luomuruoan ja suomalaisen käsityön puolesta jo vuodesta 1999. Vuosi vuodelta kehittyvä tarjonta sekä asiakkaiden kasvava innostus lähituotteita kohtaan saa meidät iloisiksi. Suosimme suomalaisia tuotteita, mutta valikoimiimme on hyväksytty myös muutamia muualla valmistettuja tuotteita.

Alahovin Paratiisi siideri

Alahovin viinitila sijaitsee Kortejoella Kuopiossa. Paratiisi on puolikuiva omenasiideri. Myydään 0,33 litran pulloissa, alkoholipitoisuus 4,7%.

Ruosniemen Panimon Lomittaja

Ruosniemen Panimo on Porissa sijaitseva viiden teekkarin pienpanimo. Lomittaja on belgialaistyyppinen saison pintahiivaolut. Myydään 0,33 litran pulloissa, alkoholipitoisuus 4,7%.

Ruosniemen Panimon Viikate

Ruosniemen Panimo on Porissa sijaitseva viiden teekkarin pienpanimo. Tämä Viikate-yhtyeen 21-vuotisen taiteilijauran kunniaksi pantu olut kantaa nimeä ”Pohjoista viljaa lager”. Myydään 0,33 litran pulloissa, alkoholipitoisuus 4,7%.

 

Kanavan panimon Uitto Pale Ale

Kanavan Panimo on käsityöläisoluita käymisteitse valmistava pienpanimo Vääksyn idyllissä. Uitto Pale Ale on suodattamaton pintahiivaolut. Myydään 0,33 litran pulloissa, alkoholipitoisuus 4,5%.

Kanavan panimon Sulku Pils

Kanavan Panimo on käsityöläisoluita käymisteitse valmistava pienpanimo Vääksyn idyllissä. Sulku Pils on tsekkityyppinen pohjahiivaolut. Myydään 0,33 litran pulloissa, alkoholipitoisuus 4,7%.

Rousal Örö Pale Ale

Rousal Brygghus on pieni käsityöläispanimo Rosalan saarella Hiittisissä Kemiönsaaren kunnassa. Rousal Örö pale ale on amerikkalaistyylinen pintahiivaolut. Myydään 0,33 litran pulloissa, alkoholipitoisuus 4,6%.

Rousal Brown Ale

Rousal Brygghus on pieni käsityöläispanimo Rosalan saarella Hiittisissä Kemiönsaaren kunnassa. Rousal brown ale on pintahiivaolut, johon on lisätty kotitekoista nougat'ta. Myydään 0,33 litran pulloissa, alkoholipitoisuus 4,5%. Sisältää laktoosia.

Tuorlan Tumma

Kuninkaantien Panimo toimii Tuorlan observatorion sydämessä ja tuottaa tähtien inspiroimaa erinomaista olutta. Tuorlan tumma lager on tyyliltään baijerilainen perinteinen tumma pohjahiivaolut. Myydään 0,33 litran pulloissa, alkoholipitoisuus 4,7%. Samantyylistä olutta nautittiin jo 1400 -luvulla Kuusiston Piispanlinnan pidoissa.

Tuorlan Tähti

Kuninkaantien Panimo toimii Tuorlan observatorion sydämessä ja tuottaa tähtien inspiroimaa erinomaista olutta. Tuorlan tähti pils on tyyliltään tsekkiläinen, suodattamaton pohjahiivaolut. Myydään 0,33 litran pulloissa, alkoholipitoisuus 4,5%.