Puoti

Tuotteita

Olemme puhuneet lähi- ja luomuruoan ja suomalaisen käsityön puolesta jo vuodesta 1999. Vuosi vuodelta kehittyvä tarjonta sekä asiakkaiden kasvava innostus lähituotteita kohtaan saa meidät iloisiksi. Suosimme suomalaisia tuotteita, mutta valikoimiimme on hyväksytty myös muutamia muualla valmistettuja tuotteita.

Kankaan hapankorput, Yläne

Raaka-aineina on vain ruisjauho, suola ja vesi - lopputulos vie kielen mennessään. Esa Kankaan kotitilallaan kehittämä resepti on maankuulu ja tuotteet viedään käsistä. Hapankorppuja saa kuminalla ja ilman kuminaa. Maista hapankorppua vaikkapa ruohosipulituorejuuston kera, niin tiedät, ettei leipää ole suotta kehuttu!

Axon piparit

Paraislaisen Axon pikkuleivät tuovat makumuistoja vuosienkin takaa. Eriväriset pumppernikkelit ja kuorrutetut piparit sulavat suussa. Ajankohtaisena tuotteena Suomi100-karttapiparit!

Leipomo Eilamari, Yläne

Eilamarin leipomosta tulevat luontaisesti gluteenittomat, maidottomat ja soijattomat hapankorput sekä leivät, joita on saatavilla pakastettuina. Hapankorppuja on useita erilaisia, kaikki sopivan mureita. Hapankorput ovat saaneet Keliakialiitolta tunnustuksen "vuoden gluteeniton tuote" vuonna 2011.

Maatilaleipomo Pirjo Hörkkö, Koski TL

Maatilaleipomo Pirjo Hörkkö leipoo lisäaineettomat, herkullisen kotoiset suolaiset ja makeat tuotteet oman pellon viljoista.              
Puodistamme on saatavana gluteeniton näkkäri 250 g:n pakkauksessa.