Puoti

Tuotteita

Olemme puhuneet lähi- ja luomuruoan ja suomalaisen käsityön puolesta jo vuodesta 1999. Vuosi vuodelta kehittyvä tarjonta sekä asiakkaiden kasvava innostus lähituotteita kohtaan saa meidät iloisiksi. Suosimme suomalaisia tuotteita, mutta valikoimiimme on hyväksytty myös muutamia muualla valmistettuja tuotteita.

Alanteen tilan Mansikkainen Kuohujuoma

Alanteen tila on marjatila Paimiossa. Mansikkainen Kuohujuoma on alkoholiton suomalaisista marjoista valmistettu juhlajuoma. Myydään 0,75 litran pulloissa.

Gluteeniton lakritsi

Porvoon Lakritsin gluteenitonta lakritsia on sekä salmiakin- että perinteisemmän lakritsin makuisena. Lisäksi myynnissä on kauralakua.

Suklaatilan käsintehdyt suklaat

Suklaatila määrittelee yrityksensä "ylpeästi maaseutuyritykseksi". Tuotteet valmistetaan käsityönä, ja korkealaatuisessa suklaassa käytetään 100-prosenttisesti kaakaovoita. Tuotteet ovat pääsääntöisesti säilöntäaineettomia. Suklaalle makua antavat marjat, erilaiset pyreet, jauheet tai alkoholijuomat.

Kikoi-tuotteet, kahvi ja käsityöt

Ostamalla Kikoi Tradingin tuotteita olet tukemassa köyhiä perheitä Keniassa, Tansaniassa ja Madagaskarilla. Tuotteet ostetaan suoraan paikallisilta käsityöläisiltä ja tuetaan näin heidän yrittäjyyttään. Kikoi Delikatessen -kahvi on syntynyt rakkaudesta maailman laadukkaimpiin makuihin, herkkujen tuoreuteen ja reiluun kauppaan. Saatavilla on myös Kenana Knitters -pehmoleluja ja muita käsitöitä.

Helmi käsintehdyt marmeladimakeiset

Sahlmanin Helmi-marmeladimakeiset ovat gluteenittomia sekä väri- ja säilöntäaineettomia. Niissä on käytetty kotimaisia marjoja: lakkaa, mansikkaa, puolukkaa, tyrniä, karviaista ja mustaherukkaa. Tuotteet valmistetaan kysynnän mukaan, joten ne ovat taatusti tuoreita.

Forsman-tee

Paras teen maku hautuu tuoreista, aidoista teen lehdistä. Kokeile kiinalaisia teeruusuja tai terveellistä valkoista teetä. Ihastu rooibos-, honeybush- ja mate-haudukkeisiin.

Kouvolan Lakritsi

Valikoimassa Vanhan Viipurin Lakritsi, alkuperäinen Kouvolan lakritsi, salmiakkilakritsi, lakukiekot ja -piiput. Uutuuksina tervanmakuinen lakumakeinen sekä lakritsijauhe, jota voi käyttää leivontaan ja jälkiruokien tekoon. 

Makeistehdas Makeidon, Pöytyä

Pieni ja nostalginen makeistehdas valmistaa makeisia käsityönä parhaista raaka-aineista vanhanajan resepteillä, perinteitä vaalien. Karamellistruuttien monipuolinen makuvalikoima vaihtelee Majatalon puodissa: piparminttua, mansikkaa, inkivääriä, anista, hedelmää. Valikoimissa myös mansikkalakritsi. 

Aromix Erikoiskahvi

Herkullinen jälkiruokakahvi juhlahetkiin tai tuomaan piristystä arkeen. Maustettu Aromix-kahvi on myös mukava pikku lahja tai tuliainen. 

Mauntekijä

Mauntekijän wanhanajan nekut ovat suussa sulavan makeita ja maistuvat kaikille, vauvasta vaariin.