Puoti

Tuotteita

Olemme puhuneet lähi- ja luomuruoan ja suomalaisen käsityön puolesta jo vuodesta 1999. Vuosi vuodelta kehittyvä tarjonta sekä asiakkaiden kasvava innostus lähituotteita kohtaan saa meidät iloisiksi. Suosimme suomalaisia tuotteita, mutta valikoimiimme on hyväksytty myös muutamia muualla valmistettuja tuotteita.

Alanteen tilan Mansikkainen Kuohujuoma

Alanteen tila on marjatila Paimiossa. Mansikkainen Kuohujuoma on alkoholiton suomalaisista marjoista valmistettu juhlajuoma. Myydään 0,75 litran pulloissa.

Gluteeniton lakritsi

Porvoon Lakritsin gluteenitonta lakritsia on sekä salmiakin- että perinteisemmän lakritsin makuisena. Lisäksi myynnissä on kauralakua.

Suklaatilan käsintehdyt suklaat

Suklaatila määrittelee yrityksensä "ylpeästi maaseutuyritykseksi". Tuotteet valmistetaan käsityönä, ja korkealaatuisessa suklaassa käytetään 100-prosenttisesti kaakaovoita. Tuotteet ovat pääsääntöisesti säilöntäaineettomia. Suklaalle makua antavat marjat, erilaiset pyreet, jauheet tai alkoholijuomat.

Helmi käsintehdyt marmeladimakeiset

Sahlmanin Helmi-marmeladimakeiset ovat gluteenittomia sekä väri- ja säilöntäaineettomia. Niissä on käytetty kotimaisia marjoja: lakkaa, mansikkaa, puolukkaa, tyrniä, karviaista ja mustaherukkaa. Tuotteet valmistetaan kysynnän mukaan, joten ne ovat taatusti tuoreita.

Kouvolan Lakritsi

Valikoimassa Vanhan Viipurin Lakritsi, alkuperäinen Kouvolan lakritsi, salmiakkilakritsi, lakukiekot ja -piiput. Uutuuksina tervanmakuinen lakumakeinen sekä lakritsijauhe, jota voi käyttää leivontaan ja jälkiruokien tekoon. 

Makeistehdas Makeidon, Pöytyä

Pieni ja nostalginen makeistehdas valmistaa makeisia käsityönä parhaista raaka-aineista vanhanajan resepteillä, perinteitä vaalien. Karamellistruuttien monipuolinen makuvalikoima vaihtelee Majatalon puodissa: piparminttua, mansikkaa, inkivääriä, anista, hedelmää. Valikoimissa myös mansikkalakritsi. 

Mauntekijä

Mauntekijän wanhanajan nekut ovat suussa sulavan makeita ja maistuvat kaikille, vauvasta vaariin.