Piispojen eräpolku – Selviytymisen ABC

Tuorlan alue tunnetaan jo roomalaiskatoliselta ajalta, jolloin Piikkiönlahden toisella puolella kohonnut Kuusiston mahtava piispanlinna viljeli maata ja metsästi riistaa Tuorlan mailla. Miltä tuntuisi mennä ajassa satoja vuosia taaksepäin ja oppia jotain sen aikaisia elämän, hyvinvoinnin, toimeentulon ja eloonjäämisen kannalta merkittäviä taitoja? Piispojen eräpolku ei ole kilpailu eikä villi seikkailu, vaan vahva kokemus luonnon ja ihmisen välisen yhteyden ymmärtämisestä. 

Piispojen eräpolku – Selvitymisen ABC selviytymistaitojen pikakurssi. Opit lajeista, elonkierrosta ja luonnon monimuotoisuudesta, hyödynnät ympäristön tarjoamasta omasta luonnonvarasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista arjessa. Piispojen eräpolku vie sinut ruohonjuuritasolle ja ohjaa kunnioittamaan luontoa tärkeänä osana omaa elämääsi.

Piispojen eräpolku toteutetaan pienryhmissä. Tunnistamme kasvilajeja ja hyödynnämmen niitä, toteutamme haastetehtäviä luonnon helmassa ja opimme tärkeitä entisaikojen selviytymistaitoja. Aktiviteetti sopii yritysryhmille, jotka hakevat vahvan kilpailuhenkisyyden sijaan aktiivista toimimista luonnon keskellä tiimihenkeä nostattaen, toinen toistaan tukien ja pulmatilanteisiin yhdessä vastauksia luonnosta ammentaen. Piispojen polulta haastetta löytävät niin miehet kuin naisetkin.

Hinta alkaen 220 € sis. ALV:n