Gaarna ekologinen pyykinpesujauhe

12 

Haluatko pestä pyykkisi merituulen raikkaiksi? Gaarnan merituuli pyykinpesujauhe on hellä, tehokas ja ekologinen.

Gaarnan pyykinpesuaineilla peset pyykit turvallisesti ja luontoa kunnioittaen.

 

Kuvaus

Annostele pyykkeihin 1 rkl / koneellinen (5kg). 1 kilo pesuainetta riittää noin 70 pesukertaan.

Tuote on saatavilla 500g paperipussissa tai 1kg kierrätettävässä paperipussissa, joka on muovitettu kosteuden loitolla pitämiseksi.

Lue myös vinkit ekologiseen pyykinpesuun Teknokemin sivuilta >>

Käytä pesun yhteydessä aina etikkahuuhdetta pesutuloksen viimeistelyyn, huuhteluaineena. Eteerisillä öljyillä tuoksutettu etikkahuuhde tekee pyykeistäsi pehmeät ja raikkaat.

Ekologinen pyykinpesujauhe ei sisällä liuottimia, vaan ainoastaan luonnollisia ainesosia. Voit esikäsitellä pinttyneen lian valmistamalla pesuainepulverista ja kuumasta vedestä nestemäisen pesuaineen suihkupulloon. Suihkuta pesuainetta likaan ennen vaatteen laittamista pesukoneeseen.

Voit lukea lisää ekologisesta pyykinpesujauheesta sitä käsittelevästä artikkelista >>

Varo, ettei pesuainetta pääse silmiin tai iholle. Pidä pesuaine lasten ulottumattomissa. Käytä tuotetta vain sen alkuperäiseen tarkoitukseen.

Säilytettävä kuivassa paikassa. Sopii niin kirjo- kuin valkopyykeille ja voidaan käyttää kaikissa lämpötiloissa. Muista noudattaa aina pestävän kankaan hoito-ohjeita. Villanpesuun suosittelemme villanpesuainetta.

Valmistusaineet: Gaarna-pyykkisaippuaraaste, Pesusooda (Sodium Carbonate), Ruokasooda (Sodium Bicarbonate), Merisuola (Maris Sal), Kielon tuoksu (Polygonatum Officianale Oil, Citronellol)

Gaarnan merituuli hellä, tehokas ja ekologinen pyykinpesujauhe pesee pyykkisi merituulen raikkaaksi.

Ilmainen toimitus