Gaarna nokkossaippua

4,50 

Nokkossaippua on hoitava ja piristävä oliiviöljypohjainen saippua. Ihanteellinen käsien pesuun.

Kuvaus

Nokkosessa on paljon rautaa ja C-vitamiinia, sekä A-, B-, E- ja K-vitamiineja. Vanhakansa on käyttänyt sitä monipuolisesti erinäisten vaivojen parantamiseen. Erityisesti nokkonen on saanut mainetta sen kuona-aineita poistavasta, ja munuaisten toimintaa parantavasta vaikutuksesta. Nokkosella on myös tulehduksia hillitsevä vaikutus.

Raikas eteerinen piparminttuöljy sisältää useita terveyshyötyjä ja yhdessä nokkosen kanssa nämä ovatkin oikea tehokaksikko. Piparminttu auttaa sekä fyysisesiseen että henkiseen hyvinvointiin. Fyysisesti se  parantaa immuunipuolustusta ja nopeuttaa paranemista. Henkisesti siitä on löytynyt apua jopa loppuunpalamiseen. Piparmintun tuoksu lisää keskittymiskykyä, kirkastaa ajatuksia ja helpottaa näin päätöksentekoa.

Himalajan ruususuola sisältää jopa 84 elimistölle tärkeää mineraalia ja se tekee muuten miedosta saippuasti hennosti kuorivan. Kaunis vaaleanpunainen väri antaa myös suloisen säväyksen saippualle.

Aseta saippua ilmavalle tasolle kuivumaan aina käyttöjen välissä.

Saippua on valmistettu kylmämenetelmällä, jossa saippuaa kypsyy vähintään kuukauden ennen käyttöönottoa. Saippuan kosteuttavat ominaisuudet paranevat ajan myötä.

Valmistusaineet: Oliiviöljy (Sodium Olivate), Vesi(Aqua), Himalajan vuorisuola (Sodium Chloride), Kuivattu nokkonen (Urtica Dioica), Eteerinen piparminttuöljy (Mentha Piperita Oil)

Hoitava ja piristävä oliiviöljypohjainen saippua.

Ilmainen toimitus