JUHLAPALVELUT

Tuorlan Majatalossa on kodikasta ja tunnelmallista viettää elämän varrelle kuuluvia juhlapäiviä. Majatalon tilat sopivat erinomaisesti kaikenlaisten juhlien viettoon. Suunnittelemme toiveidenne mukaiset juhlat, olipa kyse syntymäpäivistä, sukukokouksista tai yrityksen juhlatilaisuuksista. Toki elämän kiertokulkuun kuuluvat myös hautajaiset, ja Majatalomme ammattitaitoinen henkilökunta järjestää kauniit muistotilaisuudet arvokkuudella. Juhlaruokailusta vastaa herkuistaan kuuluisa keittiömme. Catering-palveöumme toimittaa ruuat vaivattomasti myös kotijuhliinne.

Juhlatilat

Tuorlan Majatalon idylliset ravintolatilat on kunnostettu 1820-luvulla rakennettuun entiseen kartanon tilanhoitajan asuntoon. Ravintolan salissa on tilaa 40 hengelle. Kun kaikki Majatalon tilat otetaan käyttöön, mahtuu kolmeen huoneeseen juhlimaan yhteensä noin 70 henkeä.

Tuorlan Majatalossa on A-oikeudet, joten kaikki juomatarjoilu tapahtuu Majatalon puolesta. Myös ruokatarjoilu järjestetään Majatalon keittiön toimesta huolettomasti ja vaivattomasti. 

Keskity itse juhlimaan ja anna Majatalon toteuttaa juhlat puolestasi!

Juhlaruokailut – Pitopalvelu

Ruokailu on juhlien kohokohta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme loihtii ruuat juhliinne kevyistä salaateista perinteisen suomalaisen juhlanoutopöydän runsaaseen tarjontaan. Juhlan kruunu voi olla myös höyryävä kermainen kalakeitto ja talon saaristolaisleipää.

Kahvihetki täytekakun kera on arvokas päätös juhlaruokailulle. Suosituin kakkumme on kotimaisin vadelmin koristeltu raikas kermakakku, mutta voipa kakkuja olla vaikka kaksi: tumman suklaisen kakun vierelle sopii vaikka raikas tuorejuustokakku!

Kakkumme valmistetaan aina laktoosittomina.

Annamme mielellämme tarjouksen juhlistanne ruokailuvaihtoehtoineen.

Pitopöytien minimihenkilömäärä on 20 henkilöä.
Lapset alle 12-v. puoleen hintaan. Alle 4-v. veloituksetta.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

PYYDÄ TARJOUS!

Syömään juhlan kunniaksi!

Haluatteko juhlistaa merkkipäiväänne nauttimalla juhlaseurueenne kanssa suositun viikonloppulounaamme? Tee pöytävarauspyyntö täällä.

Buffetlounaan oheen voitte tilata etukäteen alkumaljan ja jälkiruuaksi täytekakkukahvit. Majatalolla on myös A-oikeudet: kysy lisää viinivaloikoimastamme!