Juhlapalvelut

Tuorlan Majatalossa vietät kodikkaat juhlat!

Olipa kyse sitten syntymäpäivistä, sukukokouksista, muistotilaisuudesta tai yrityksen juhlatilaisuuksista, Majatalon väki toteuttaa ammattitaidolla juuri sinun näköisesi juhlan. Catering-palvelumme kautta tilaat helposti tarjoilut myös kotijuhliin tai työpaikalle.

Juhlatilat

Majatalon ravintolatilat on saneerattu 1820-luvulla peräisin olevaan entiseen kartanon tilanhoitajan asuntoon. Ravintolan salissa on tilaa 40 hengelle. Kun kaikki Majatalon tilat otetaan käyttöön, mahtuu kolmeen huoneeseen juhlimaan yhteensä noin 70 henkeä.

Tarvittaessa juhlasi voivat laajentua myös Majataloa ympäröivään Tuorlan Kartanon puutarhaan, joka erityisesti kesällä on upea miljöö juhlillesi.

Anna meidän toteuttaa juhlat puolestasi!

Juhlatilojen hinnasto

Juhlaruokailut – Pitopalvelu

Ruokailu on juhlien kohokohta. Majatalon menut painottuvat kotimaiseen perinneruokaan, jossa raaka-aineet ovat puhtaita ja läheltä tuotuja. Suosittu pitopöytämme sisältää monipuolisen valikoiman kevyistä salaateista perinteisen suomalaisen juhlanoutopöydän runsaaseen tarjontaan.

Juhlamenun kruunaa kakkukahvit. Suosituin kakkumme on kotimaisin vadelmin koristeltu raikas kermakakku, mutta voipa kakkuja olla vaikka kaksi: tumman suklaisen kakun vierelle sopii vaikka raikas tuorejuustokakku!

Kakkumme valmistetaan aina laktoosittomina.

Annamme mielellämme tarjouksen juhlistanne ruokailuvaihtoehtoineen.

Pitopöytien minimihenkilömäärä on 20 henkilöä.
Lapset alle 12-v. puoleen hintaan. Alle 4-v. veloituksetta.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Syömään juhlan kunniaksi!

Aina ei juhlia tarvitse etukäteen valmistella. Merkkipäivää voi juhlistaa mutkattomasti nauttimalla suositun viikonloppulounaamme oman juhlaseurueen kanssa. Buffetlounasta täydentämään voi tilata etukäteen alkumaljan ja jälkiruuaksi täytekakkukahvit. Majatalolla on myös täydet anniskeluoikeudet.