Ravintola & kahvila

Tuorlan Majatalo tunnetaan hyvästä ruoastaan. Majatalon tuvassa on tarjolla päivittäin perinteinen kotiruokamainen lounas lempeässä mummolatunnelmassa. Kesäisin katettuna on myös runsas hotellitasoinen aamiainen.

Majatalon tilat soveltuvat hyvin erilaisten tilaisuuksien pitoon. Ravintolassa asiakaspaikkoja on yhteensä 60. Majatalon Salissa vietät tunnelmalliset perjuhlat. Oma keittiömme valmistaa maukkaat tarjottavat laadukkaista kotimaisista raaka-aineista, perinteitä vaalien ja asiakkaan toiveiden mukaan. Maalaisravintolan kodikas ilmapiiri saa vieraanne viihtymään!

Lounasta viikon jokaisena päivänä

Tuorlan Majatalossa katetaan monipuolinen noutopöytälounas joka päivä. Lounas on tarjolla arkisin klo 11-14
ja viikonloppuisin klo 11 – 14.30.
Ryhmille ruokailut onnistuvat sopimuksesta myös muina aikoina.

Majatalon lounas on kotoista perinneruokaa. Lounaaseen sisältyy päivittäin runsas salaattipöytä, kaksi-kolme lämmintä pääruokavaihtoehtoa sisältäen kasvisvaihtoehdon, leipävalikoiman levitteineen sekä jälkiruoan, kahvia ja teetä. Ruokajuomina tarjolla ovat vesi, maito ja mehu. Majatalolla on myös anniskeluoikeudet. Kysy henkilökunnaltamme viinivalikoimastamme!

Lounaan hinta arkipäivinä on 10,40 € ja viikonloppuisin 15-19 €.

Äitienpäivänä, pääsiäisenä, isänpäivänä ja joulun alla sunnuntain lounaspöytämme ovat teemaan sopivia ja sisällöltään runsaampia. Menut ja kattaustiedot julkaistaan ennen ajankohtia.

Tilaa lounas kotiisi, työpaikalle tai hae mukaan isommallekin porukalle!

Katso lounaslista

Kahvila

Majatalon kahvilassa voit virkistäytyä hyvän kahvin, haudutetun teen, vastaleivottujen suolaisten ja makeiden leivonnaisten äärellä. Voit myös napata take away -kahvin ja vaikka pussillisen talon munkkeja matkaasi mukaan. Kahvilan tilat henkivät vanhan ajan tunnelmaa pitsiliinoineen ja sopivat vaikka pikku tilaisuuksien järjestämiseen.

Juhlat kotona

Kakkumestarimme toteuttavat tilauksesta ihanat täyte- ja voileipäkakut sekä makeat ja suolaiset piirakat juhliinne. Tutustu Majatalon kakkuhinnastoon.

Hinnasto

Ryhmä- ja kokousruokailut

Tuorlan Majatalo palvelee monipuolisesti ryhmiä. Majatalon eri tiloissa onnistuu lounas niin pienemmälle kuin isommallekin ryhmälle. Majatalossa on erikokoisia tiloja, joista saa asiakkaan toiveiden mukaisen oman yksityisen tilan juhlalle, ryhmäruokailulle tai kokoukselle. Asiakaspaikkoja meillä on yhteensä 60 henkilölle. 

Päiväsaikaan tarjoiltavan Majatalon lounasbuffetin lisäksi ruokailut voidaan järjestää sopimuksesta myös iltaisin, jolloin keittiömme valmistaa toivomuksenne mukaan joko kevyen iltapalan, juhlavan illallisen tai vaikkapa iltateen pienen purtavan kera. Kaikki tarjottava on laadukkaista kotimaisista raaka-aineista tehtyä lähiruokaa. 

Järjestä kokous tai seminaari Majatalon tiloissa ja tilaa tarjoilut tilaisuuteesi Majatalon keittiöstä!

Hinnasto

Kesäaamiainen

Kesäaikaa Majatalon tuvassa on tarjolla runsas hotellitasoinen aamiainen päivittäin. Majatalon pirttipöydän äärelle voi poiketa aamiaiselle vaikka ei yöpyisikään meillä. Kesäaikaan aamiaista ja lounasta voi nauttia Majatalon pihalla ruusujen ja syreenipensaiden katveessa.

Nauti kiireetön aamiainen Majatalolla vaikka päivän lehteä selaten!

Hinnasto

Kokouspaketit

Tuorlan Majatalossa on helppo järjestää onnistunut kokous tai ryhmätapaaminen. Kokoustajille on tarjolla Majatalon runsaan buffetlounaan lisäksi aamiaista,  taukokahvitus, runsaampi illallinen tai kakkukahvit.

Tuorlan kauniit maisemat ja merellinen luonto houkuttelevat ulkoilemaan. Järjestämme kokouksiinne luonnonläheistä oheisohjelmaa. Lähialueen maastot ovat oiva ympäristö esimerkiksi sauvakävelyretkille, opastetuille luontoretkille tai nuotioilloille. 

Majatalolla voit järjestää henkilökunnan virkistyspäivän, erähenkisen liikunnallisen iltapäivän, saunaillan puulämmitteisessä rantasaunassamme, urheiluleirin tai koiranäyttelyn.

Mahdollisuuksia on lukuisia – myyntipalvelumme kertoo lisää.

Tutustu Kokouspaketteihimme