Ravintola & kahvila

Tuorlan Majatalo tunnetaan hyvästä ruoastaan. Majatalon tuvassa on tarjolla päivittäin maittava lounas lempeässä mummolatunnelmassa. Kesäisin katettuna on myös runsas hotellitasoinen aamiainen.

Majatalon tilat soveltuvat hyvin perhejuhlien pitopaikaksi. Asiakaspaikkoja on yhteensä 60. Järjestämme tilaisuudet toiveidenne mukaan ja valmistamme maukkaat tarjottavat omassa keittiössämme laadukkaista kotimaisista raaka-aineista, perinteitä vaalien. Maalaisravintolan kodikas ilmapiiri saa vieraanne viihtymään!

Arki- ja viikonloppulounas

Tuorlan Majatalossa katetaan monipuolinen noutopöytälounas arkisin klo 11-14.30 ja viikonloppuisin klo 12 – 15. Ryhmille ruokailut onnistuvat sopimuksesta myös muina aikoina.

Äitienpäivänä, pääsiäisenä, isänpäivänä ja joulun alla sunnuntain lounaspöytämme ovat teemaan sopivia ja sisällöltään runsaampia. Menut ja kattaustiedot julkaistaan ennen ajankohtia.

Katso lounaslista

Kahvila

Majatalon kahvilassa voit virkistäytyä hyvän kahvin, haudutetun teen, vastaleivottujen suolaisten ja makeiden leivonnaisten äärellä. Voit myös napata take away -kahvin ja vaikka pussillisen talon munkkeja matkaasi mukaan. Kahvilan tilat henkivät vanhan ajan tunnelmaa pitsiliinoineen ja sopivat vaikka pikku tilaisuuksien järjestämiseen.

Juhlat kotona

Kakkumaakarimme toteuttavat tilauksesta myös ihanat täyte- ja voileipäkakut sekä makeat ja suolaiset piirakat juhliinne.

Ryhmäruokailut

Otamme mielellämme vastaan myös ryhmiä. Päiväsaikaan on tarjolla lounasbuffet ja ruokailut voidaan järjestää sopimuksesta myös iltaisin, jolloin keittiömme valmistaa toivomuksenne mukaan joko kevyen iltapalan, juhlavan illallisen tai vaikkapa iltateen pienen purtavan kera.

Ota yhteyttä

Kesäaamiainen

Majatalon tuvassa tarjolla on aamiainen päivittäin kesäaikaan. On idyllistä nauttia kiireetön aamiainen pirttipöydän äärellä istuen ja vaikka päivän lehteä selaillen.

TERVETULOA!

Kokoustarjoilut

Tuorlan Majatalon ravintolan tilat soveltuvat hyvin kokous- ja ryhmäruokailuihin. Asiakaspaikkoja on yhteensä 60. Järjestämme ateriat ryhmänne toiveiden mukaan. Valmistamme maukkaat tarjottavat omassa keittiössämme laadukkaista kotimaisista raaka-aineista. Kokouskahvitukset tuodaan kokoustilaan, ruokailut tapahtuvat ravintolasalissa.