Ravintola & kahvila

Tuorlan Majatalo tunnetaan hyvästä ruoastaan. Tuvassamme on tarjolla perinteinen kotiruokamainen lounasbuffet lempeässä mummolatunnelmassa.

Majatalon tilat soveltuvat hyvin erilaisten tilaisuuksien viettoon. Majatalon salissa ja kabineteissa on mahdollisuus tunnelmallisiin perhejuhlahetkiin ja tapaamisiin. Oman keittiömme taitava väki valmistaa maukkaat ruokatarjoilut laadukkaista kotimaisista raaka-aineista, perinteitä vaalien ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Maalaisravintolan kodikas ilmapiiri saa vieraanne viihtymään.

Majatalossa asiakaspaikkoja on yhteensä 60 ja erilliset pikkutilat tarjoavat mahdollisuuden myös yksityisiin rauhallisiin hetkiin.

Ravintolasta voi tilata kakkuja, voileipäkakkuja ja piirakoita esimerkiksi kotijuhliin. Tilaushinnaston löydät täältä!

Majatalon Vendla-huoneeseen ja kesäisin ulkotiloihin ovat myös koirat tervetulleita.

Hyvä lounas – ihana tunnelma!

Tuorlan Majatalossa katetaan monipuolinen noutopöytälounas mukavassa mummolatunnelmassa päivittäin. Lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 10.30–14.30 ja lauantaisin 11.30–15 ja sunnuntaisin 12–15. Kahvila palvelee joka päivä Majatalon ollessa avoinna. Aukioloaikojen ulkopuolella ravintolamme toimii tilauksesta.

Majatalon lounas on kotoista perinneruokaa. Lounaaseen sisältyy päivittäin runsas salaattipöytä (tai arkena keitto), kahdesta kolmeen lämmintä pääruokavaihtoehtoa, leipävalikoima levitteineen sekä jälkiruoka, kahvia ja teetä. Ruokajuomina tarjolla ovat vesi, maito ja kotikalja.

Äitienpäivänä, pääsiäisenä, isänpäivänä ja joulun alla sunnuntain lounaspöytämme ovat teemaan sopivia ja sisällöltään runsaampia. Menut ja kattaustiedot julkaistaan aina ennen ajankohtia. Majatalolla on anniskeluoikeudet.

Lounaan hinta arkipäivinä on 13,50 € ja viikonlopun hinta vaihtelee tarjonnan mukaan. Eläkeläiset saavat 10 % alennuksen lounashinnoista.

Kahvila

Majatalon kahvilassa voit virkistäytyä hyvän kahvin, haudutetun teen, vastaleivottujen suolaisten ja makeiden leivonnaisten äärellä. Voit myös napata take away -kahvin ja vaikka pussillisen talon munkkeja matkaasi mukaan. Paistamme munkkeja ihan joka aamu!

Kahvilan tilat henkivät vanhan ajan tunnelmaa pitsiliinoineen ja sopivat hyvin pikku tilaisuuksien järjestämiseen. Oman erityisen kahvihetken saat seurueellesi varaamalla jonkin kabineteistamme yksityiseen käyttöönne.

Majatalon kahvila on avoinna päivittäin klo 8–16.

Aamiainen

Aloita kokouspäivä yhteisellä aamiaisella! Majatalon tuvassa on mahdollista nauttia runsas buffetaamiainen etukäteen tilattuna ympäri vuoden.

Kiireetön aamiainen Majatalolla – pehmeä päivän aloitus!

Ryhmä- ja kokousruokailut

Tuorlan Majatalo palvelee monipuolisesti ryhmiä. Majatalon eri tiloissa onnistuu lounas niin pienemmälle kuin isommallekin ryhmälle. Majatalossa on erikokoisia tiloja, joista saa asiakkaan toiveiden mukaisen oman yksityisen tilan juhlalle, ryhmäruokailulle, kokoukselle tai vaikka vain kiireettömälle lounashetkelle. Asiakaspaikkoja meillä on yhteensä 60 henkilölle. 

Majatalon lounasbuffetin lisäksi ruokailut voidaan järjestää sopimuksesta myös iltaisin, jolloin keittiömme valmistaa toivomuksenne mukaan joko kevyen iltapalan, juhlavan illallisen tai vaikkapa iltateen pienen purtavan kera. Tilauksesta myös aamiainen tunnelmallisessa tuvassa! Kaikki tarjottava on laadukkaista kotimaisista raaka-aineista tehtyä lähiruokaa. 

Järjestä kokous tai seminaari Majatalon tiloissa ja tilaa tarjoilut tilaisuuteesi Majatalon keittiöstä!

Juhlat kotona

Kakkumestarimme toteuttavat tilauksesta ihanat täyte- ja voileipäkakut sekä makeat ja suolaiset piiraat juhliinne. Myyntipalvelusta voit tiedustella myös ruokatarjoiluista kotiisi. Olemme ilolla mukana juhlajärjestelyissänne!