Ravintola & kahvila

Tuorlan Majatalo tunnetaan hyvästä ruoastaan. Majatalon tuvassa on tarjolla päivittäin perinteinen kotiruokamainen lounas lempeässä mummolatunnelmassa. Kesäisin katettuna on myös runsas hotellitasoinen aamiainen.

Majatalon tilat soveltuvat hyvin erilaisten tilaisuuksien pitopaikaksi. Ravintolassa asiakaspaikkoja on yhteensä 60. Majatalon Sali soveltuu perhejuhlien viettoon. Keittiömme valmistaa maukkaat tarjottavat laadukkaista kotimaisista raaka-aineista, perinteitä vaalien ja asiakkaan toiveiden mukaan. Maalaisravintolan kodikas ilmapiiri saa vieraanne viihtymään!

Lounasta viikon jokaisena päivänä

Tuorlan Majatalossa katetaan monipuolinen noutopöytälounas arkisin klo 11-14.30 ja viikonloppuisin klo 12 – 15. Ryhmille ruokailut onnistuvat sopimuksesta myös muina aikoina.

Majatalon lounas on kotoista perinneruokaa. Lounaaseen sisältyy päivittäin runsas salaattipöytä, kaksi-kolme lämmintä pääruokavaihtoehtoa sisältäen kasvisvaihtoehdon, leipävalikoiman levitteineen sekä jälkiruoan, kahvia ja teetä. Ruokajuomina tarjolla ovat vesi, maito ja mehu. Majatalolla on myös anniskeluoikeudet. Kysy henkilökunnaltamme viinivalikoimastamme!

Lounaan hinta arkipäivinä on 10 € ja viikonloppuisin 15 €.

Äitienpäivänä, pääsiäisenä, isänpäivänä ja joulun alla sunnuntain lounaspöytämme ovat teemaan sopivia ja sisällöltään runsaampia. Menut ja kattaustiedot julkaistaan ennen ajankohtia.

Tilaa lounas kotiisi, työpaikalle tai hae mukaan isommallekin porukalle!

Katso lounaslista

Kahvila

Majatalon kahvilassa voit virkistäytyä hyvän kahvin, haudutetun teen, vastaleivottujen suolaisten ja makeiden leivonnaisten äärellä. Voit myös napata take away -kahvin ja vaikka pussillisen talon munkkeja matkaasi mukaan. Kahvilan tilat henkivät vanhan ajan tunnelmaa pitsiliinoineen ja sopivat vaikka pikku tilaisuuksien järjestämiseen.

Juhlat kotona

Kakkumestarimme toteuttavat tilauksesta ihanat täyte- ja voileipäkakut sekä makeat ja suolaiset piirakat juhliinne. Tutustu Majatalon kakkuhinnastoon.

Ryhmäruokailut

Tuorlan Majatalo palvelee monipuolisesti ryhmiä. Majatalon eri tiloissa onnistuu lounas niin pienemmälle kuin isommallekin ryhmälle. Majatalossa on erikokoisia tiloja, joista saa asiakkaan toiveiden mukaisen oman yksityisen tilan juhlalle, ryhmäruokailulle tai kokoukselle. Asiakaspaikkoja meillä on yhteensä 60 henkilölle. 

Päiväsaikaan tarjoiltavan Majatalon lounasbuffetin lisäksi ruokailut voidaan järjestää sopimuksesta myös iltaisin, jolloin keittiömme valmistaa toivomuksenne mukaan joko kevyen iltapalan, juhlavan illallisen tai vaikkapa iltateen pienen purtavan kera. Kaikki tarjottava on tehty laadukkaista kotimaisista raaka-aineista tehtyä lähiruokaa. 

Järjestä kokous tai seminaari Majatalon tiloissa ja tilaa tarjoilut tilaisuuteesi Majatalon keittiöstä!

Ota yhteyttä

Kesäaamiainen

Majatalon tuvassa tarjolla on aamiainen päivittäin kesäaikaan. On idyllistä nauttia kiireetön aamiainen pirttipöydän äärellä istuen ja vaikka päivän lehteä selaillen.

TERVETULOA!

Kokoustarjoilut

Tuorlan Majatalon ravintolan tilat soveltuvat hyvin kokous- ja ryhmäruokailuihin. Asiakaspaikkoja on yhteensä 60. Järjestämme ateriat ryhmänne toiveiden mukaan. Valmistamme maukkaat tarjottavat omassa keittiössämme laadukkaista kotimaisista raaka-aineista. Kokouskahvitukset tuodaan kokoustilaan, ruokailut tapahtuvat ravintolasalissa.

TUTUSTU KOKOUSPALVELUIHIMME