Ohjelmapalvelut

Tuorlan kauniit, merelliset maisemat houkuttelevat ulkoilemaan ja viettämään aikaa luonnossa. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa suunnittelemme kokoukseenne oheisohjelmaa tai kokonaisen tyky- tai virkistyspäivän. Tarjolla on ulkoilu- ja luontoaktiviteetteja sekä rauhoittavia, sisätiloissa toteutettavia ohjelmavaihtoehtoja.

Historiallinen opastus

Tuorlan taival historiallisen Kuninkaantien varrella ulottuu jopa 1300-luvulle saakka. Värikkäät vaiheet piispantilasta ratsutilaksi ja maanviljelyskouluksi ja jopa tähtitieteen maailmankuuluksi näyttämöksi on mielenkiintoinen pala historiaamme. Paikan päällä kerrottuna ja historiallisia polkuja kulkien mennyt herää eloon.

Myyntipalvelumme kertoo saatavilla olevista alueen opastuksista. Opastuksia kaiken ikäisille!

Geokätköily tutuksi

Geokätköily on nykyaikaista aarteen etsintää GPS-teknologiaa hyödyntäen. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua tähän suosittuun trendiharrastukseen ja viettää samalla hetki raikkaassa ulkoilmassa ja upeassa ympäristössä unohtaen arjen kiireet ja stressi.

Tuorlan maisemat tuovat rauhaa mielelle kirsikkapuiden kukkiessa ja syksyllä väriloiston maalatessa alueen upean puuston. Mikä on teideän aikanne?

Reippailu luonnossa

Noin tunnin – puolentoista kestoinen ohjattu liikuntatuokio katkaisee tehokkaasti kokouspäivän. Opastetut retket suuntautuvat lähimaastoon ja soveltuvat kaiken ikäisille. Retken aikana tutustutaan muun muassa Tuorlan alueen monivaiheiseen historiaan sekä alueen luonnon monimuotoisuuteen.

Tähtitieteen tutkimus ja planetaario

Mielenkiintoinen retkikohde on aivan Majatalon vieressä, Laukkavuoren maisemissa. Turun yliopiston Tuorlan planetaariossa tutustut maailmankaikkeuden ihmeisiin näyttävien, kupuun heijastettavien elokuvien avulla. Retken mielenkiintoa lisää tähtitieteen tutkimuksen esittely asiantuntevan tähtitieteilijän opastuksella.

Ulkoilualue & sauna

Tuorla sijaitsee merellisissä maisemissa Piikkiönlahden rantamilla. Rannan tuntumassa, lehmihaan vieressä sijaitsee kiva retkeilyyn soveltuva alue laavuineen ja grilleineen. Pieni hirsimökki ja sauna palvelevat mukavasti pientä retkeily- tai kokousseuruetta, kun rento ote päivään maalaismaisemassa on vaihtoehto. Sopii hyvin myös lapsiryhmille!

Olemme mielellämme mukana suunnittelemassa kokouspäivänne virkistysosuutta tai retkipäiväänne ohjelmaa upean Tuorlan kauniissa maisemissa. Meillä vietät koko päivän alkaen aamiaisella päättyen ulkoiluun, grillaamiseen tai iltapäiväkahviin laavulla. Tervetuloa Tuorlan tunnelmiin!

OTATHAN YHTEYTTÄ!