Ohjelmapalvelut

Tuorlan kauniit maalaismaisemat houkuttelevat ulkoilemaan ja viettämään aikaa luonnossa. Suunnittelemme mielellämme kanssanne oheisohjelmaa kokouksiinne tai kokonaisen tyhy- tai virkistyspäivän. Tuorlan Majatalo tekee yhteistyötä erilaisten ohjelmatarjojien kanssa, ja vaihtoehtoja löytyy haitpa sitten enemmän pulssia nostattavaa reippailua tai rauhoittumista luonnossa. Henkilökuntamme auttaa suunnittelemaan juuri sinun tarpeitasi vastaavan tilaisuuden.

Tutustu kokoustilohimme ja -paketteihin täällä.

Historiallinen opastus​

Värikkäät vaiheet piispantilasta ratsutilaksi ja maanviljelyskouluksi ja jopa tähtitieteen maailmankuuluksi näyttämöksi heräävät henkiin ammattioppaiden opastuksella Tuorlan historiallisia polkuja kiertäen.

Ulkoilualue & sauna​​

Tuorlan alue tarjoaa vaihtelevaa maisemaa monenlaisille liikkujille. Piikkiönlahden rannalla sijaitseva hirsisauna palvelee monipuolisesti sekä pieniä retkeily- tai kokousseurueita että lapsiperheitä. Läheltä löytyy useampia luontopolkkureittejä

Aktiviteetit luonnossa​

Tuorlan maastot tarjoavat upeat puitteet erilaiselle ulkoilulle maalaisluonnon keskellä – Turun ja Kaarinan kaupunkien lähialueella. Tarjoamme erilaisia luonnossa toteutettavia aktiviteetteja, jotka sopivat mainiosti esimerkiksi yritysten virkistyspäivien ohjelmaan.

Avaruuspuisto Väisälä​

Avaruuspuisto Väisälä on mielenkiintoinen retkikohde aivan Majatalon kupeessa, Laukkavuoren maisemissa. Yhden maamme merkittävimmän tiedemiehen, Yrjö Väisälän 1950-luvulla perustama tähtitieteen tutkimuskeskus on yhä tänä päivänä elinvoimainen vierailukohde.

Avaruuspuistossa pääset tutustumaan observatorioon ja käytössä oleviin kaukoputkiin. Planetaariossa on nähtävissä universumin mysteereihin johdattavia elokuvia 180° asteen puolipallokupuun heijastettuna. Planetaarioesityksiä on nähtävissä sekä yleisönäytöksinä että tilauksesta. Tiedekeskuksen tilat tarjoavat mahdollisuuden erilaisiin tieteisiin liittyviin aktiviteetteihin. Tähtitieteen historiaa ja nykypäivää valottava observatoriokierros täydentää vaikkapa kokous- tai työhyvinvointipäivän ohjelmaa.

TUTUSTU VÄISÄLÄÄN