Puoti

Majatalon Puoti

Majatalon yhteydessä toimii jo vuonna 1999 perustettu lähiruoka- ja lahjapuoti, joka huokuu vanhanajan tunnelmaa. Puodin hyllyiltä löydät erityisesti lähellä tuotettuja elintarvikkeita pientuottajilta sekä luontoystävällisiä kosmetiikka- ja pesuaineita.

Lounas

Nyt voit voit tilata verkkokaupastamme take away -lounaan, mikä toimitetaan veloituksetta n. 10 km säteeellä Tuorlan Majatalosta.

Lähi- ja luomutuotteita

Arvostamme terveellisiä, aitoja ja alkuperäisiä pienten valmistajien tuotteita. Meiltä löydät lähiseudun tuottajien jauhoja, maankuulua hapankorppua, spelttituotteita, hilloja, mehuja, luonnonjuomia ja paljon muuta.

Vuosi vuodelta kehittyvä tarjonta sekä asiakkaiden kasvava innostus lähituotteita kohtaan saa meidät iloisiksi. Suosimme suomalaisia tuotteita, mutta valikoimiimme on hyväksytty myös muutamia muualla valmistettuja pientuottajien tuotteita.

Tervetuloa Puotiin!

Lähetämme tuotteita myös kotiin. Voit soittaa meille ja tiedustella suosikkituotteitasi myyntipalvelustamme numerosta 050 303 9803. Verkkokauppamme on vielä työn alla, joten kaikkia saatavilla olevia tuotteita ei siellä näy. Lisäksi valikoimamme vaihtelee jonkin verran. Ollaan yhteydessä!