Kokouspalvelut

Vietä leppoisa kokouspäivä historiallisessa maalaistunnelmassa kaupungin kupeessa!

Tuorlan Majatalossa kokousvieraat inspiroituvat historiallisesta maalaisympäristöstä. Majatalon kodikkaista yksityiskohdista luotu kokonaisuus luo puitteet viihtyisille kokouksille ja ryhmätapaamiselle. Kokouspäivääsi voi myös sisältyä muuta tarjontaamme: Tuorlan kaunis miljöö ja merellinen luonto houkuttelevat ulkoilemaan. Lähialueen maastot ovat oiva ympäristö esimerkiksi sauvakävelyretkille, opastetuille luonto- ja historiakierroksille tai nuotioilloille.

Kokoustauolla voit myös tehdä ostoksia Majatalon puodissa, jossa myynnissä on harkittuja lähiruoka-, käsityö ja pientuottajien tuotteita. Meillä kokouspäivän tärkeä osa on tietysti aina Majatalon maittava ruoka.

Mahdollisuuksia on lukuisia – myyntipalvelumme kertoo lisää.

OTATHAN YHTEYTTÄ! LUE LISÄÄ OHJELMATARJONNASTAMME!

 

Tuorlan Majatalon sali
Tuorlan tiedekeskuksen seminaaritila
Majatalon Vouti-kabinetti

Kokoustilat

Lounas, kokous vai lounaskokous!

Majatalosta löytyy tunnelmallisia kokoustiloja ilmaisella pysäköinnillä aina viiden henkilön neuvotteluhuoneesta jopa 100 hengen auditorioon.

Tuorlan Majatalon päärakennuksessa on kaksi kotoista kokoustilaa, jotka sopivat mainiosti myös yksityistilaisuuksiin. Voutiin mahtuu mukavasti 8 henkilöä ja Peräkammariin 12 henkilöä, ja ne ovat varattavissa myös omaan yksityiseen lounashetkeen. Majatalon sali on käytettävissä kokous- ja ruokailutilana iltaisin ja sinne mahtuu 20-40 henkilöä.

Isompia kokouksia varten on käytettävissä yhteistyökumppaniemme Ammattiopisto Livian sekä Tuorlan tiedekeskuksen seminaari- ja kokoustiloja Tuorlan alueella.

Kysy myyntipalvelustamme lisää!

 

Kaikista tiloista löytyy valkokangas, videoprojektori ja langaton internet-yhteys.

 

Kokous- ja ryhmäruokailut

Tuorlan Majatalon ravintolan tilat soveltuvat hyvin ryhmäruokailuihin. Asiakaspaikkoja on yhteensä 60. Järjestämme ateriat ryhmänne toiveiden mukaan ja valmistamme maukkaat tarjottavat omassa keittiössämme laadukkaista kotimaisista raaka-aineista perinteitä vaalien.

Kokouskahvitukset hoituvat kokoustiloissa ja ruokailut Majatalon tuvassa tai salissa. Lounaan lisäksi kokouksiin on tilattavissa iltaruokailuja tai kevyttä iltapalaa sekä juomia. Majatalossa on myös täydet A-oikeudet.

 

Kokous- ja ryhmämajoitukset

Tuorlan Majatalo tarjoaa kokous- ja ryhmämajoituksen noin 50 henkilölle ympäri vuoden ja kesäaikaan noin 100 henkilölle. Pääosa Tuorlan Majatalon majoitushuoneista on entisiä opiskelija-asuntoja. Tarvitessasi kokousmajoitusta, kysy lisää vaihtoehdoista myyntipalvelustamme, puh. 050 3039803 tai ota yhteyttä tästä.

Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme