Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalossa on helppo järjestää onnistunut kokous tai ryhmätapaaminen. Ravintolamme tarjoaa herkulliset ateriat ja taukokahvit.

Tuorlan kauniit maisemat ja merellinen luonto houkuttelevat ulkoilemaan. Järjestämme kokouksiinne luonnonläheistä oheisohjelmaa. Lähialueen maastot ovat oiva ympäristö esimerkiksi sauvakävelyretkille, opastetuille luontoretkille tai nuotioilloille.

Mahdollisuuksia on lukuisia – myyntipalvelumme kertoo lisää.

OTATHAN YHTEYTTÄ!

Kokoustilat

Tuorlan Majatalossa on kaksi kotoista kokoustilaa, jotka sopivat mainiosti myös yksityistilaisuuksiin. Voutiin mahtuu mukavasti 8 henkilöä ja Peräkammariin 12 henkilöä. Majatalon sali on käytettävissä kokous- ja ruokailutilana iltaisin ja sinne mahtuu 20-40 henkilöä.

Isompia kokouksia varten on käytettävissä yhteistyökumppanimme ammattiopisto Livian kokoustilat Tuorlan alueella: ammattiopiston auditorioon mahtuu 100 henkilöä.

Kaikissa tiloissa valkokangas, dataprojektori ja langaton internet-yhteys.

Kokous- ja ryhmäruokailut

Tuorlan Majatalon ravintolan tilat soveltuvat hyvin ryhmäruokailuihin. Asiakaspaikkoja on yhteensä 60. Järjestämme ateriat ryhmänne toiveiden mukaan ja valmistamme maukkaat tarjottavat omassa keittiössämme laadukkaista kotimaisista raaka-aineista perinteitä vaalien.

Kokouskahvitukset hoituvat kokoustiloissa ja ruokailut Majatalon tuvassa tai salissa. Lounaan lisäksi kokouksiin on tilattavissa iltaruokailuja tai kevyttä iltapalaa sekä juomia. Majatalossa on A-oikeudet.

Kokous- ja ryhmämajoitukset

Tuorlan Majatalo tarjoaa kokous- ja ryhmämajoituksen noin 50 henkilölle ympäri vuoden ja kesäaikaan noin 100 henkilölle. Pääosa Tuorlan Majatalon majoitushuoneista on entisiä opiskelija-asuntoja. Tarvitessasi kokousmajoitusta, kysy lisää vaihtoehdoista myyntipalvelustamme, puh. 050 3039803 tai ota yhteyttä tästä.

Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme