Kokouspalvelut

Vietä leppoisa kokouspäivä historiallisessa maalaistunnelmassa kaupungin kupeessa!

Tuorlan Majatalossa kokousvieraat inspiroituvat historiallisesta maalaisympäristöstä. Tuorlan kaunis miljöö ja merellinen luonto houkuttelevat myös ulkoilemaan: lähialueen maastot ovat oiva ympäristö esimerkiksi sauvakävelyretkille, opastetuille luonto- ja historiakierroksille tai nuotioilloille.

Kokoustauolla voit tehdä ostoksia Majatalon puodissa, jossa myynnissä on lähiruoka-, käsityö ja pientuottajien tuotteita. Meillä kokouspäivän tärkeä osa on tietysti aina Majatalon maittava ruoka.

Mahdollisuuksia on lukuisia – myyntipalvelumme kertoo lisää.

OTATHAN YHTEYTTÄ! LUE LISÄÄ OHJELMATARJONNASTAMME!

 

Kokoustilat

Lounas, kokous vai lounaskokous!

Majatalosta löytyy tunnelmallisia kokoustiloja ilmaisella pysäköinnillä aina viiden henkilön neuvotteluhuoneesta jopa saan henkilönauditorioon.

Tuorlan Majatalon päärakennuksessa on kaksi kotoista kokoustilaa, jotka sopivat mainiosti myös yksityistilaisuuksiin. Akselin kammariin mahtuu mukavasti 8 henkilöä ja Peräkammariin 12 henkilöä, ja ne ovat varattavissa myös omaan yksityiseen lounashetkeen. Majatalon sali on käytettävissä kokous- ja ruokailutilana iltaisin ja sinne mahtuu 20–40 henkilöä.

Isompia kokouksia varten on käytettävissä yhteistyökumppaniemme Ammattiopisto Livian sekä  Avaruuspuisto Väisälän seminaari- ja kokoustiloja Tuorlan alueella.

Kysy myyntipalvelustamme lisää!

Kaikista tiloista löytyy valkokangas, videoprojektori ja langaton internet-yhteys.

Akselin kammari 8 hlö
Peräkammari 12 hlö
Mummola 4–6 hlö
Majatalon sali 20–40 hlö

Auditorio (Livian koulurakennuksessa) 100 hlö
Semiaaritiloja Avaruuspuisto Väisälässä:
Seminaari 1 & 2 (yhdistettynä yhdeksi isoksi tilaksi)
projektori ja iso 4-k touch screen – henkilömäärä 53
Seminaari 1 projektori – henkilömäärä 33
Seminaari 2 iso 4-k touch screen – henkilömäärä 20
Seminaari 3 iso 4-k touch screen ja tv – henkilömäärä 22
Seminaari 4 4k tv – henkilömäärä 16

 

Kokous- ja ryhmäruokailut

Tuorlan Majatalon ravintolan tilat soveltuvat hyvin ryhmäruokailuihin. Asiakaspaikkoja on yhteensä 60. Järjestämme ateriat ryhmänne toiveiden mukaan ja valmistamme maukkaat tarjottavat omassa keittiössämme laadukkaista kotimaisista raaka-aineista perinteitä vaalien.

Kokouskahvitukset hoituvat kokoustiloissa ja ruokailut Majatalon tuvassa tai salissa. Lounaan lisäksi kokouksiin on tilattavissa iltaruokailuja tai kevyttä iltapalaa sekä juomia. Majatalossa on myös täydet A-oikeudet.

 

Kokous- ja ryhmämajoitukset

Tuorlan Majatalo tarjoaa kokous- ja ryhmämajoituksen noin 50 henkilölle ympäri vuoden ja kesäaikaan noin 100 henkilölle. Pääosa Tuorlan Majatalon majoitushuoneista on entisiä opiskelija-asuntoja. Tarvitessasi kokousmajoitusta, kysy lisää vaihtoehdoista myyntipalvelustamme, puh. 050 3039803 tai ota yhteyttä sähköpostitse: myynti@tuorlanmajatalo.fi

TUTUSTU MAJOITUSVAIHTOEHTOIHIMME