Marja Vaiste – Tuorlan Majatalon ehtoisa emäntä!​

Majoitus- ja ravintolatoimintaa sydämellä
Marja Vaiste on pyörittänyt Tuorlan Majataloa jo parin vuosikymmenen ajan. ”Ihastuin Tuorlaan välittömästi ja ymmärsin siihen liittyvät mahdollisuudet. Paitsi että paikka on luonnonkaunis, on Tuorlalla myös pitkä, monivaiheinen historia ja monta tarinaa kerrottavanaan.”

Nyt Tuorlan Majatalo tunnetaan herkullista ruokaa tarjoavasta ravintolastaan, viihtyisistä ja tunnelmallisista juhla- ja kokoustiloistaan sekä rauhallisista yöpymispaikoistaan.

Tuorlan Majatalon ravintola on Marja silmäterä. ”Kannan osaltani vastuuta asiakkaittemme hyvinvoinnista. Puhtaat, lähellä tuotetut raaka-aineet, aidot maut ja perinteitä kunnioittavat valmistusmenetelmät ovat keittiömme toiminnan kulmakiviä. Lisäksi Majatalon Puodista voi ostaa tuliaisiksi tai evääksi samoja lähiruoka-aineita”, vinkkaa Marja.

Tuorlan Majatalon ravintola kattaa päivittäin maittavan lounaan ja toimii tilauksesta tunnelmallisena juhlapaikkana. ”Meille voi myös poiketa vain juomaan kupposen kahvia, hengähtämään hetkiseksi ja nauttimaan mummolamaisesta tunnelmasta”, sanoo Marja, joka mielellään pysähtyy vaihtamaan ajatuksia Majatalon asiakkaiden kanssa.

Helmet kaupungissa
Marjan liiketoiminta ulottuu nykyään vahvasti myös kaupunkimaisemiin Turkuun. Uniikissa rakennuskokonaisuudessa sijaitseva Helmikahvila linja-autoaseman tuntumassa on ollut Marjan silmäterä jo muutaman vuoden ajan. ”Myönteinen kokemus Tuorlasta kannusti ryhtymään Helmikahvilan vetäjäksi. Hyppäsin aikanani rohkeasti uuteen, kun ryhdyin yrittäjäksi Tuorlan Majatalossa. Hetkeäkään en ole katunut elämänmuutostani, vaikka vaihdoin ison yrityksen turvallisen työpaikan haasteelliseen yrittäjyyteen. Unelmiinsa pitää uskoa ja tilaisuuteen pitää tarttua”, Marja kannustaa.

Lokakuun alusta 2019 alkaen Marja Vaiste otti hoitaakseen myös Helmikahvilan kanssa samassa rakennuskokonaisuudessa toimivan Hotelli Helmen liiketoiminnan. ”Olen aina haaveillut omasta pienestä hotellista. Meillä on majoitusta Tuorlassa, mutta nyt tarjontaamme kuuluu myös upea kaupunkikohde Hotelli Helmi Turun keskustassa”, yrittäjä iloitsee uusimmasta aluevaltauksestaan.