Marja Vaiste – Tuorlan Majatalon ehtoisa emäntä!

Marja Vaiste on pyörittänyt Tuorlan Majataloa ja sen laaja-alaisia toimintoja jo parin vuosikymmenen ajan. ”Ihastuin Tuorlaan välittömästi ja ymmärsin siihen liittyvät mahdollisuudet. Paitsi että paikka on luonnonkaunis, on Tuorlalla myös pitkä, monivaiheinen historia ja monta tarinaa kerrottavanaan.”

Nyt Tuorlan Majatalo tunnetaan herkullista ruokaa tarjoavasta ravintolastaan, viihtyisistä ja tunnelmallisista juhla- ja kokoustiloistaan sekä rauhallisista yöpymispaikoistaan.

Tuorlan Majatalon ravintola on Marja Vaisteen silmäterä. ”Kannan osaltani vastuuta asiakkaittemme hyvinvoinnista. Puhtaat, lähellä tuotetut raaka-aineet, aidot maut ja perinteitä kunnioittavat valmistusmenetelmät ovat keittiömme toiminnan kulmakiviä. Lisäksi Majatalon Puodista voi ostaa tuliaisiksi tai evääksi samoja lähiruoka-aineita”, vinkkaa Marja.

Tuorlan Majatalon ravintola kattaa päivittäin maittavan lounaan ja toimii tilauksesta tunnelmallisena juhlapaikkana. ”Meille voi myös poiketa vain juomaan kupposen kahvia, hengähtämään hetkiseksi ja nauttimaan mummolamaisesta tunnelmasta”, sanoo Marja, joka mielellään pysähtyy vaihtamaan ajatuksia Majatalon asiakkaiden kanssa.

Marja Vaisteen liiketoiminta ulottuu nykyään vahvasti myös kaupunkimaisemiin, Turkuun. Historiallisen miljöön keskellä toimiva Ravintola Verkahovi sekä niinikään uniikissa rakennuskokonaisuudessa sijaitseva Helmikahvila ovat olleet Marjan silmäteriä jo jonkin vuoden ajan. ”Myönteinen kokemus Tuorlasta kannusti ryhtymään Helmikahvilan vetäjäksi. Hyppäsin aikoinani rohkeasti uuteen, kun ryhdyin yrittäjäksi Tuorlan Majataloon. Hetkeäkään en ole katunut elämänmuutostani, vaikka vaihdoin ison yrityksen turvallisen työpaikan haasteelliseen yrittäjyyteen. Unelmiinsa pitää uskoa ja tilaisuuteen pitää tarttua”, kannustaa Marja.

Lokakuun alusta 2019 alkaen Marja Vaiste otti hoitaakseen Helmikahvilan kanssa samassa rakennuskokonaisuudessa toimivan Hotelli Helmen liiketoiminnan. ”Olen aina haaveillut matkailualasta ja omasta hotellista. Meillä on majoitusta Tuorlassa, mutta nyt tarjontaamme kuuluu myös upea kaupunkihotelli Helmi Turun keskustassa”, yrittäjä iloitsee uudesta aluevaltauksestaan.