Majoitus

Mutkatonta hostel-tasoista yöpymistä maalaismiljöössä ympäri vuoden!

Majatalolla on petipaikkoja ympäri vuoden n. 40 hengelle. Kesäaikaan voimme majoittaa jopa 100 henkilöä.

Majoitustilat sijaitsevat Majatalon pihapiirissä, aivan päärakennuksen läheisyydessä. Aamiainen on tarjolla päärakennuksessa, Majatalon tunnelmallisessa tuvassa klo 8-10.

Tuorlan Majataloon on helppo tulla isommallakin seurueella: parkkipaikat sijaitsevat aivan päätalon vieressä ja bussillakin on helppoa päästä aivan perille saakka.

Majatalo sijaitsee mukavasti 110-tien varrella lähellä Turku-Helsinki -moottoritietä ja saariston rengastietä. Turun joukkoliikenteen seutulinjat pysähtyvät Majatalon kohdalla.

Huonehinnat

TALVIHINNAT (1.9-31.3.)
1 hengen huone 60 € /vuorokausi
2 hengen huone 75 € /vuorokausi
3 hengen huone 90 € /vuorokausi

Huone V3 omin mukavuuksin 80 € /vuorokausi

 KESÄKAUDEN HINNAT 1.4-31.8.
1 hengen huone 65 € /vuorokausi
2 hengen huone 80 € /vuorokausi
3 hengen huone 95 € /vuorokausi

Huone V3 omin mukavuuksin 85 € /vuorokausi (kesällä 95 € / vuorokausi)

Huonehinnat sisältävät liinavaatteet ja aamiaisen. Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen. Huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Koiralisä 15 €

Majoitustilat

Yöpymistilat sijaitsevat pääosin entisissä opiskelija-asuntoloissa, joissa neljää 2-3 hengen huonetta kohden on yhteiset WC- ja suihkutilat sekä keittiö- ja oleskelutila, jossa on keittomahdollisuus. Keittiöissä on astiat, liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi sekä kahvin- ja vedenkeitin. Keittiöissä on myös televisio.

Huoneisiin on mahdollista ottaa mukaan koira tai muu lemmikkieläin lisämaksua vastaan. Osa asunnoista on maan tasalla, osaan pitää nousta pienet portaat.

Isommat tapahtumat, kurssit ja leirit

Tuorlan Majatalo sopii hyvin erilaisten tapahtumien pitopaikaksi. Viikonloppuisin onnistuvat kuoroharjoitukset, erilaiset kurssit ja sukutapaamiset. Kokoontumiseen järjestyy tarvittaessa lisätilaa alueella olevan ammattioppilaitoksen liikuntasalista tai auditoriosta.

Räätälöimme juuri teidän ryhmällenne sopivan paketin. Kysy myyntipalvelustamme!

Urheilijamajoitus ja ryhmäruokailut

Tuorlan Majatalo sijaitsee vanhan kartanon alueella luonnon helmassa.  Lenkkimaastot ovat hyvät ja alueelta löytyy myös kauden mukaan jalkapallokenttä tai sisäliikuntasali viime hetken treeneihin. Kokoushuoneemme ovat käytettävissä joukkuepalavereihin veloituksetta.

Majoitustiloissa on pieni keittiö, joten esimerkiksi iltapalan valmistaminen on mahdollista omatoimisesti.

Matkaa Turkuun on 13 km ja Kaarinaan 4 km. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien  päässä, 110-tien varrella 3 km ykköstien liittymästä nro 7.

Kysy urheiluseurojen hintoja majoitukselle ja leirille!

Lähetä majoitustiedustelu