Majoitus

Tuorlan Majatalo tarjoaa majoitusta vielä kesän 2023 ajan, mutta majoitus päättyy elokuussa koulujen alkaessa.
Mutkatonta aamiaismajoitusta maalaismiljöössä ympäri vuoden!

Majatalolla on petipaikkoja ympäri vuoden n. 40 hengelle. Huoneistot ovat ns. soluja, yhdessä solussa on 4 huonetta, yhteinen keittiö, suihku ja kaksi vessaa.

Majoitustilat sijaitsevat Majatalon pihapiirissä, aivan päärakennuksen läheisyydessä. Aamiainen on tarjolla päärakennuksessa, Majatalon tunnelmallisessa tuvassa klo 8–10.

Tuorlan Majataloon on helppo tulla isommallakin seurueella: parkkipaikat sijaitsevat aivan päätalon vieressä ja bussillakin on helppoa päästä aivan perille saakka.

Majatalo sijaitsee mukavasti 110-tien varrella lähellä Turku-Helsinki -moottoritietä ja saariston rengastietä. Turun joukkoliikenteen seutulinjat pysähtyvät Majatalon kohdalla.

Huonehinnat

1 hengen huone 65 € / vuorokausi
2 hengen huone 80 € / vuorokausi
3 hengen huone 95 € / vuorokausi

Hinnat voivat vaihdella sesongin mukaan.

Huonehinnat sisältävät liinavaatteet ja aamiaisen. Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen. Huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Koiralisä 15 € / yö

Majoitustilat

Yöpymistilat sijaitsevat entisissä opiskelija-asuntoloissa, joissa neljää 2 hengen huonetta kohden on yhteiset WC- ja suihkutilat sekä keittiö- ja oleskelutila, jossa on keittomahdollisuus. Keittiöissä on astiat, liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi sekä kahvin- ja vedenkeitin.

Huoneisiin on mahdollista ottaa mukaan koira tai muu lemmikkieläin lisämaksua vastaan. Osa asunnoista on maan tasalla, osaan pitää nousta pienet portaat.

Isommat tapahtumat, kurssit ja leirit

Tuorlan Majatalo sopii hyvin erilaisten tapahtumien pitopaikaksi. Viikonloppuisin onnistuvat kuoroharjoitukset, erilaiset kurssit ja sukutapaamiset. Kokoontumiseen järjestyy tarvittaessa lisätilaa alueella olevan ammattioppilaitoksen liikuntasalista tai auditoriosta.

Räätälöimme juuri teidän ryhmällenne sopivan paketin. Kysy myyntipalvelustamme!

Urheilijamajoitus ja ryhmäruokailut

Tuorlan Majatalo sijaitsee vanhan kartanon alueella luonnon helmassa.  Lenkkimaastot ovat hyvät ja alueelta löytyy myös kauden mukaan jalkapallokenttä tai sisäliikuntasali viime hetken treeneihin.

Majoitustiloissa on pieni keittiö, joten esimerkiksi iltapalan valmistaminen on mahdollista omatoimisesti.

Matkaa Turkuun on 13 km ja Kaarinaan 4 km. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien  päässä, 110-tien varrella 3km ykköstien liittymästä nro 7.

Kysy urheiluseurojen hintoja majoitukselle ja leirille!

Lähetä majoitustiedustelu